HomeLjepotaLamija Bilić: Dva potpuno nova tretmana na našem tržištu

Lamija Bilić: Dva potpuno nova tretmana na našem tržištu

GOLD & PROTEIN LINE i MUMIFICIRANJE su potpuno novi tretmani koje možete raditi u „Beauty La Style“ centru u Visokom.

Piše: Lamija Bilić, vlasnica salona „Beauty La Style“

Lamija Bilić je rođena Sarajevu. Vlasnica je kozmetičkog salona „Beauty La Style“ u Visokom. „Beauty La Style„ je otvoren u februaru 2021 godine i uskoro slavi svoj prvi rođendan. Uprkos turbulentnoj godini koja je iza nas, Beauty La Style je posao prepoznatljivi kozmetički salon u BiH jer svojim klijentima nudi divnu ponudu tretmana sa kojima postižemo zadivljujuće rezultate. Ljubav prema kozmetici datira još od malih nogu, uporedo sa srednjom školom školovanje u smjeru ljepote je bila najbolja odluka, jer je to bila strast koja se nije mogla kontrolisati, a nakon završenog ekonomskog fakulteta jedina želja je baviti se poslom koji zaista volim i u kojem uživa u svakom smislu, te također ponuditi klijetima uslugu na svjetskom nivou. U svojoj kolekciji brojim preko 50 certifikata, poznatih stručnjaka iz oblasti kojima se posvetila –  trajna šminka (usne,obrve i eyeliner) te kozmetike lica.

Beauty La Style je pored toga sto se trudi ići u korak sa vremenom i klijentima u Bosni i Hercegovini ponuditi nešto što još nije viđeno, od nedavno je postalo i mjesto gdje možete doći na edukaciju. Već duže vrijeme časopis BeautiFUL očekuje ova dva nova tretmana koja možete naći samo kod Lamije. Došlo je vrijeme da s ponosom prvi predstavimo GOLD & PROTEIN LINE i MUMIFICIRANJE. Više o tretmanima piše Lamija.

Dragi čitaoci časopisa BeautiFUL počašćena sam što imam priliku da kroz ovaj specijalizirani časopis objavim dva nova tretmana koja sam uvela u svoj salon. U moru beauty centara, išla sam ka nečemu što će biti „highlight“ i nadam se da sam uspjela u tome sa ovim tretmanima. S toga želim reći nešto više i upoznati vas sa novim tretmanima. U pitanju je „Gold & protein line“ i tretman „Mumificiranje“. Prije nego što kažem više o njima svakako želim spomenuti to da posjedujem certifikovan salon u kojem nudim i edukacije. Želim svoje klijente sretnim i zadovoljnim.  

Krenut ću od GOLD & PROTEIN LINE tretmana koji je namjenjen uklanjanju bora na potpuno prirodan i zdrav način. Bez igle,boli i neželjenih reakcija. Gold & protein line je tretman koji od kako se pojavio u našem salonu privlači veliki broj klijenata iz cijele BiH.

Postižemo efekat botoxa ali bez igle. Od jednog tretmana 5-10 godina mlađi izgled. Zvuči nerealno ali i savršeno zar ne?

Tretman stimuliše fibrozu kože,duboko u dermis, stimuliše regeneraciju kolagena i reorganizuje elastičnost vlakana, regeneriše vezivno tkivo, koža obnavlja elastičnost i nestaju fine linije. 

Rezultati su vidljivi odmah nakon samo jednog tertmana i ostaju! Zahvaljujući ovom nevjerovatnom tretmanu, možete ukloniti bore i zategnuti lice bez odlaska doktoru. 

Drugi tretman koji predstavljam je MUMUFICIRANJE koji je također prirodan i zdrav tretman, od kojeg ne dolazi do neželjenih efekata a njegova uloga je:

  • Konturisanje lica,
  • Podizanje tonusa – vidljivo odma,
  • Uklanjanje podbratka,
  • Podmlađivanje lica,
  • Eliminisanje viška vode,
  • Naglašavanje vilične kosti,
  • Ujednačavanje tena.

Rezultati su vidljivi odmah i ostaju. 

Pored ovih noviteta izdvojila bih još nekoliko tretmana koje možete uraditi: 

  • TRAJNA ŠMINKA – posebno puder obrve sa kojima smo već postali prepoznatljivi, stvaramo magiju zajedno sa našim klijenticama i radimo ih sa 100% ljubavi.

U potpunosti ih prilagođavamo željama klijentica i svake obrve pričaju svoju priču bez neželjenih boja i boli.

  • Brazilska Vacuum Fit Maderoterapija – ova maderoterapija je potpuna suprotsnost drugim terapijama, BVM predstavlja zdravlje i pomaže u smanjenju zdravstvenih problema. Od samo jednog tretmana nastaje prava magija a zadovoljstvo klijentica s ene može opisati.
  • Green Peel – njemački organski brend koji postoj preko 60 godina širom svijeta je dostupan i u našem salonu – zahvaljujući njemu sve probleme na koži uspješno rješavamo, a ko jednom proba Green Peel tretmane ostaje im vjeran, jer je to ljubav na prvi dodir. 

Ako želite sebi da priuštite potpuno drugačiji doživljaj i svoju kožu nagradite nekim od predivnih tretmana iz naše ponude onda je Beauty La Style vaša oaza mira i ljepote.

Uvijek ste nam dobrodošli.

Ukoliko ste propustili, pročitajte i ovaj članak: DUGE & GUSTE TREPAVICE – saveznice VAŠEG samopouzdanja! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE